Rogaška Slatina Dobro počutje, sprostitev in zdravje iz izvira

Rogaska Medical
Tempel
 

Opis ustanove

Zdravilišče Rogaška je združilo v čudovito harmonijo edinstvene naravne vire, 400-letno tradicijo in vsa sodobna medicinska strokovna dognanja ter razvilo vrhunske in strokovno nadzorovane programe, da jih lahko z ljubeznijo in radostjo ponudijo vsem nam, ki se zavedamo pomena skrbi za svoje zdravje, dušo in duha.

Medical center Rogaška je edino zdravilišče v Sloveniji, ki je usmerjeno v preprečevanje, rehabilitacijo in nadaljnje zdravljenje gastroenteroloških in endokrinih bolezni ter stanj po operacijah (standard 8). Edinstvena sestava naravne mineralne vode Donat Mg je še danes glavni razlog, da je Rogaška Slatina že stoletja priljubljeno evropsko zdravilišče, specializirano za zdravljenje in lajšanje kroničnih gastroenteroloških, metabolnih (sladkorna bolezen, povišana vrednost maščob v krvi, prekomerna telesna teža), menedžerskih in psihosomatskih bolezni.

Celovita, prijazna in strokovna zdravstvena obravnava je tista, na kateri je največji poudarek. Tako v Rogaški izpolnjujemo svojo vizijo vodilnega zdravilišča v Sloveniji, ki s harmoničnim pristopom do zdravljenja in sproščanja izpolnjuje vaše želje ter zagotavlja individualen in vsakemu posamezniku posebej prilagojen program.

Za vaše zdravje v Medial centru Rogaška skrbi skupina vrhunskih in priznanih strokovnjakov: zdravniki specialisti gastroenterologi, kardiologi, internisti, balneologi, dermatologi, urologi, ortopedi, specialisti fizikalne in rehabilitacijske medicine, radiologi, ginekologi, estetski plastični kirurgi, žilni kirurgi, oftalmologi, nutricionisti, fizioterapevti, medicinske sestre in maserji. Pri delu jim pomagajo edinstvene naravne danosti in najsodobnejša oprema.

Za več informacij obiščite spletno stran: www.rogaska-medical.com.